nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis

Policijska postaja Izola

Ponedeljek, 7. November 2011
V dneh okoli martinovega poostren nadzor alkohola v prometu
V dneh med 7. in 14. novembrom 2011, bo na območju PU Koper poostren nadzor nad psihofizičnim stanjem voznikov. Gre za izvedbo drugega dela letošnje akcije »0,0 šofer - trezna odločitev«. Tudi cel december bodo policisti izvajali preventivne in represivne aktivnosti, usmerjene k odkrivanju alkoholiziranih udeležencev in ustrezno sankcioniranje. Ob rutinskih kontrolah bodo pogosteje odrejali preizkuse z alkotesti.
Izola.info > Družba Policijska postaja
Sreda, 2. November 2011
Kronika podaljšanega vikenda
Izolski policisti so v nedeljo, 30. oktobra ob večernih urah obravnavali vlom v depandanso. Starejši belgijski državljanki so iz torbice ukradli 8 bankovcev po 50 EUR. V ponedeljek, 31. oktobra je v zgodjih jutranjih urah policijska patrulja v Izoli ustavila 23-letnega voznika osebnega avtomobila. Opravljen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,76 mg/l izdihanega zraka.
Izola.info > Kronika Policijska postaja
Ponedeljek, 26. September 2011
Kronika minulega vikenda
V petek so izolski policisti imeli v postopku mladoletnega voznika kolesa s pomožnim motorjem Zip 25 iz Sečovelj. Moped je bil odpeljan na izredni tehnični pregled, kjer je bilo ugotovljeno, da je vozilo predelano tako, da presega največjo konstrukcijsko hitrost za posamezno kategorijo vozil. Vozilo so policisti zasegli, zoper mladoletnika pa bodo napisali obdolžilni predlog.
Izola.info > Kronika Policijska postaja
Ponedeljek, 19. September 2011
Tatovi si ob vikendih ne privoščijo počitka
V petek, 16. septembra so bili izolski policisti obveščeni o vlomu v osebno vozilo in odtujitvi lastnine. Lastnica vozila iz Ljubljane je ostala brez verižice iz belega zlata, katere vrednost znaša 250 EUR.
Izola.info > Kronika Policijska postaja
Sreda, 14. September 2011
Rop Mlinotestove trgovine v Livadah
Le nekaj dni po oboroženem ropu Petrolovega benzinskega servisa v Jagodju, smo bili v Izoli priča novemu podobnemu dejanju. V torek popoldne je bila na udaru Mlinotestova samopostrežna trgovina (Mercatorjeva franšiza) v Veluščkovi ulici 6, najstarejša živilska trgovina v Livadah.
Izola.info > Kronika Veluščkova | Policijska postaja
Torek, 13. September 2011
S kolesa v bolnišnico, iz pridržanja v zapor
V ponedeljek ob 23.28 so bili izolski policisti obveščeni, da je v bližini benzinske črpalke padel kolesar. Policisti so 38-letnemu kolesarju iz Slovenskih Konjic odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,12 mg/l. Konjičan se z rezultatom ni strinjal, zato mu je bil odrejen še strokovni pregled, katerega pa je odklonil.
Izola.info > Kronika Policijska postaja
Torek, 23. Avgust 2011
16-letnica bi kmalu utonila, policisti se zahvaljujejo za nesebičnost
Policisti PP Izola se želijo zaradi izredne požrtvovalnosti in nesebičnosti pri iskanju in reševanju pogrešanega dekleta posebej zahvaliti mladeničem iz Izole. Prav tako gre zahvala za hitri odziv k iskanju varnostniku in delavcu marine Izola in reševalcu iz vode ter medicinskemu osebju reševalne ekipe.
Primorska.info > Kronika Policijska postaja
Torek, 19. Julij 2011
V Izoli smo dobili tri novopečene policiste
Direktor Policijske uprave Koper Božidar Štemberger je skupaj z najožjimi sodelavci včeraj, 18. julija, sprejel 12 novih policistk in policistov, ki so zaključili z 18-mesečnim šolanjem in pričeli s svojim delom na koprski policijski upravi.
Izola.info > Družba Policijska postaja
Četrtek, 3. Marec 2011
Največ kriminala je v Kopru, sledita Piran in Sežana
Koprski policisti so na včerajšnji tiskovni konferenci predstavili svoje delo in našo varnost v lanskem letu. Splošna ocena, ki jo je podal direktor PU Koper, policijski svetnik Božidar Štemberger, je, da je zadnja leta vse več kaznivih dejanj, a se veča tudi njihova raziskanost. Kljub temu policisti pravijo, da na Obali, tako kot v Sloveniji nasploh, v primerjavi z marsikaterimi drugimi evropskimi državami, živimo še naprej dokaj varno.
Podpalmo.si > Družba Policijska postaja
Petek, 5. November 2010
Danes se prične akcija Šofer 0,0
Policisti PU Koper bodo med 5. in 14. novembrom izvajali aktivnosti iz tako imenovanega načrta ŠOFER 0,0. Namen te preventivne aktivnosti je zmanjšanje deleža alkoholiziranih udeležencev v prometnih nesrečah. Policisti bodo vsem voznikom, ki bodo storili prometni prekršek, odredili tudi preizkus alkoholiziranosti. Aktivnosti se bodo poostreno izvajale med "martinovim vikendom", ko vsi lahko pričakujejo povečano število policijskih patrulj.
Podpalmo.si > Družba Policijska postaja
Četrtek, 4. November 2010
Policisti končali stavko
Policijski sindikat Slovenije je danes po podpisu sporazuma z vlado o reševanju stavkovnih zahtev končal stavko. Sporazum sta podpisala predsednik sindikata Branko Prah in generalna sekretarka vlade Helena Kamnar. Po Prahovih besedah je podpisani sporazum zelo podoben sporazumu, ki so ga parafirali prejšnji teden, a ga je vlada nato zavrnila.
Izola.info > Družba Policijska postaja
Nedelja, 19. September 2010
V Izoli prodajal ponarejene vstopnice
Izolski policisti so pred diskoteko prijeli 20 letnega Izolana, ki je prodajal ponarejene vstopnice. Mladeniča so privedli na PP, kjer so mu vstopnice zasegli, sledi pa ovadba na državno tožilstvo.
Primorska.info > Kronika Policijska postaja | Ambasada Gavioli
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]