nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis

Veliki trg

Torek, 23. Junij 2015
Začeli so rušiti nevarno stavbo na izolskem Velikem trgu
Danes so v Izoli začeli rušiti nevarni objekt nad gostilno Ribič na Velikem trgu v Izoli. Rušitev bo izvedlo podjetje Finali Obala, d.o.o., strošek znaša dobrih 38 tisoč evrov. Občina Izola mora po odločbi inšpekcije odstraniti nevarno gradnjo v starem mestnem jedru zaradi možne nenadne porušitve.
Primorske novice > Družba Veliki trg
Četrtek, 18. Junij 2015
Stavbe ob mandraču morajo rušiti
Izolska občina mora porušiti nevarne dele stavb z naslovom Veliki trg 2 oziroma 3 ob znamenitem izolskem mandraču. Tako zahteva koprska gradbena inšpekcija in občina je Komunali pred kakšnim tednom naročila, naj postavi gradbeni oder. A to še ne pomeni, da se bo rušenja lotilo javno komunalno podjetje.
Primorske novice > Družba Veliki trg | Veliki trg
Četrtek, 18. Junij 2015
Stavbe ob mandraču morajo rušiti
Izolska občina mora porušiti nevarne dele stavb z naslovom Veliki trg 2 oziroma 3 ob znamenitem izolskem mandraču. Tako zahteva koprska gradbena inšpekcija in občina je Komunali pred kakšnim tednom naročila, naj postavi gradbeni oder. A to še ne pomeni, da se bo rušenja lotilo javno komunalno podjetje.
Primorske novice > Družba Veliki trg | Veliki trg
Sreda, 28. Avgust 2013
Izola bo v nedeljo prizorišče spektakularne košarkarske prireditve
Evropsko košarkarsko prvenstvo je pred vrati in tudi Izola se bo pridružila krajem, ki bodo dali svoj prispevek temu pomembnemu športnemu dogodku. Turistično združenje Izola, Košarkarski klub Izola in Center za kulturo, šport in prireditve Izola, to nedeljo pripravljajo zanimivo celodnevno košarkarsko prireditev, ki jo bo zaokrožila atraktivna košarkarska tekma med veteransko ekipo Slovenije in znanimi Primorci.
Izola.info > Šport Veliki trg
Torek, 25. December 2012
Ribarnica se je vrnila na Veliki trg
Ribarnica je bila zaprta vse od sredine avgusta, ko je šel dotedanji najemnik, podjetje Marriba, v stečaj. Izolska občina je 134 kvadratnih metrov velik prostor z razpisom oddala v najem družbi Levante, podjetju koprske družine Steffe, ki se ukvarja z ribištvom.
Primorske novice > Družba Veliki trg
Četrtek, 7. Junij 2012
»Pumpa« za plovila ob mandraču bo odslej Petrolova
Skupina Petrol je ob izolskem mandraču odprla svoj prvi specializirani bencinski servis za plovila. V rekordnem času so postavili dve točilni mesti, ki omogočata pretok goriva 50 litrov v minuti. Petrol je bil tudi edini, ki se je prijavil na razpis za opravljanje dejavnosti na delu obale, ki jo upravlja Komunala Izola.
Izola.info > Gospodarstvo Veliki trg
Četrtek, 11. Avgust 2011
Na Velikem trgu možnost plačljivega parkiranja za goste in lastnike lokalov
Iz Občine Izola sporočajo, da je župan Občine Izola, mag. Igor Kolenc po dogovoru z izolskimi gostinci in trgovci včeraj sprejel sklep, da se Veliki trg ponovno odpre za promet in se na njem uvede plačljivo parkiranje za uporabnike gostinskih in trgovskih lokalov v starem mestnem jedru.
Izola.info > Okolje Veliki trg
Sreda, 11. Maj 2011
Nove spremembe prometnega režima na Sončnem nabrežju in Velikem trgu
Na pobudo izolskih trgovcev bo v ponedeljek, 16. maja 2011, na delu Sončnega nabrežja in Velikega trga v Izoli pričel veljati prilagojen prometni režim, ki bo po novem dovoljeval promet v dopoldanskih in popoldanskih urah. V času od 8.00 do 12.00 ure ter od 16.00 do 19.00 ure ne bo veljala nobena omejitev in bo promet lahko potekal tako, kot je potekal pred spremembo prometnega režima aprila letos.
Izola.info > Okolje Sončno nabrežje | Veliki trg
Petek, 1. April 2011
Promet bo prepovedan
V ponedeljek bo na delu Sončnega nabrežja in Velikega trga v Izoli začela veljati nova prometna ureditev, ki zajema omejitev prometa na tem območju. Na podlagi sklepa izolskega župana Igorja Kolenca bo namreč na Sončnem nabrežju in Velikem trgu promet po novem dovoljen samo za komunalna in intervencijska vozila, stanovalce z dovolilnicami, Hotel Marino in dostavo. Za druga vozila bo prepovedan, razen ob pridobitvi posebnega dovoljenja občinske uprave.
Žurnal > Okolje Sončno nabrežje | Veliki trg
Ponedeljek, 30. Avgust 2010
Ribiški praznik je bil že tradicionalno moker
Včasih se šalimo, da bo kmalu dež, saj se bliža ribiški praznik. Žal se tudi tokrat ni izneveril in organizatorje dovolj prestrašil, da so odpovedali sobotni glasbeni program. Po solidni beri petkovega večera, se gostinci niso dali in večer reševali z morskimi dobrotami, ki so obiskovalcem navkljub slabemu vremenu preverjeno teknile.
Izola.info > Družba > Fotoreportaža Ribari Izola | Damiano Roi | Manziolijev trg | Veliki trg | Ljubljanska | Sončno nabrežje | Verdijeva
 
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]