nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis

Hangar Bar

Sreda, 27. Januar 2016
“Bosanec sem, ne jamram, iščem začasno bivališče”
Damir Avdić tudi na novem, oktobra izdanem albumu Manjina (Manjšina) nadaljuje svojo pot pesnika bolečine, ljubezni in svobode. Medtem ko pljuva v oči resnicam, ki jih vsakodnevno zaužijemo, in kot starec z gore žuga politikom, vojnim dobičkarjem in verskim blaznežem, se do katarze dokoplje skozi virtuoznost kitarske distorzije. Kar je ne samo gorko, pač pa tudi zdravilno.
Primorske novice > Kultura Hangar
Petek, 18. December 2015
Za Timoteja so le v enem tednu zbrali 3620 evrov
Caprisov mesec dobrodelnosti, v katerem na različne načine zbiramo denar za Ano Jurčić in njenega Timoteja, se počasi izteka. V tem tednu je dobrodelnost doživela vrhunec – zbrali so kar 3620 evrov. V četrtek, 17. decembra, smo na stand-up večeru v Hangar Baru Izola, na katerem je nastopil Boris Kobal, zapel pa zbor Tamariska, kot je povedal sam Kobal, »poskrbeli za to, na kar država pozabi« – na pomoč tistim, ki jo krvavo potrebujejo.
Slovensko-morje > Družba Hangar
Ponedeljek, 27. Julij 2015
“Vse, kar je več, je odveč”
Četrti Izola Mjuzik fest je vnovič potrdil, da istrski prostor še kako potrebuje tovrstne alternativne festivalske oaze. Množica obiskovalcev, obilica dobre volje in sproščenosti kljub peklenski sopari ter kopica zanimivih zasedb, ki ne prisegajo na preverjene glasbene viže - vse to je bil konec tedna Izola Mjuzik fest.
Primorske novice > Družba Hangar
Petek, 24. Julij 2015
Izolo vleče v alternativo
Izolski Hangar bar zadnji dve leti postaja pomembno glasbeno zbirališče za ljubitelje alternativnih godb. Njihov celoletni trud pri širjenju glasbenih obzorij kulminira z dvodnevnim festivalom Izola Mjuzik fest, s katerim skušajo ponuditi nekaj najzanimivejših glasbenih imen iz domačih logov ter širše.
Primorske novice > Družba Hangar
Torek, 21. Julij 2015
Izolski Hangar je utripal v ritmu hip-hopa, breakdancea in plesnih spopadov
Hangar bar, eno najbolj živahnih prireditvenih prizorišč v Izoli, je v soboto gostil prvi tako imenovani Urban day - celodnevno prireditev v znamenju rapa, hiphopa in breakdancea s plesnimi delavnicami in tekmovanji.
Primorske novice > Družba Hangar
Sreda, 15. Julij 2015
Trio Sveti napolnil izolski Hangar
S skoraj dvournim nastopom je bobnar Marko Djordjević včeraj navdušil nabito poln izolski Hangar bar.Marko Djordjević je nastopil s svojim triom Sveti, v katerem igrata še Vasil Hadžimanov (klaviature) in Branko Trijić (kitara). Ameriška revija Modern drummer je Djordjevića, ki je študiral na glasbenem kolidžu Berklee, opredelila kot “inovatorja med bobnarji”. Sodeloval je pri več kot 40 albumih in igral na več tisoč koncertih.
Primorske novice > Družba Hangar
Torek, 26. Maj 2015
Zlagano sonce, obsijano z Mesečino
Še vedno so udarni, družbenokritični, še vedno izrazno in glasbeno močni, stilsko raznoliki in ljudem blizu, na dotiku roke. Demolition group so 30 let po ustanovitvi letos poslušalcem predstavili svoj novi album Zlagano sonce, s katerim so prispeli tudi v Izolo.
Primorske novice > Družba Hangar
Sreda, 27. Avgust 2014
Blues festival v izolskem Hangarju
V klubu Hangar se bo drevi ob 21. uri začel štiridnevni Izola blues’n’rock festival. Ker organizator želi podpreti zlasti domače glasbenike, bo večina nastopajočih iz Slovenije, gostovali pa bodo tudi njihovi kolegi iz Italije in Srbije.
Primorske novice > Družba Hangar
Sreda, 13. Marec 2013
Čaka nas nuklearna zima
Minulo soboto je v izolskem klubu Hangar svoj drugi album Nuklerna zima predstavil izolski raper Andrej Bučar - Drill. Nuklearna zima je po besedah avtorja njegova “napoved prihodnosti, če se določene stvari drastično ne bodo spremenile. Je le svarilo pred teoretičnim scenarijem, ki se nam v primeru nespoštovanja zakonov narave nevarno približuje.”
Primorske novice > Družba Hangar
Ponedeljek, 29. Oktober 2012
Prepričljiv povratek Loudspeaker Alliance v izolskem Hangarju
Nastop »alternativne« glasbene skupine je v Izoli po prenehanju delovanja kultnega podbelvederskega Shoto Kluba sila redek pojav. V soboto smo imeli v Hangarju priložnost prisluhniti odličnemu koncertu vipavske zasedbe Loudspeaker Alliance, ki se po kadrovski, pa tudi zvočni reformaciji, vrača na slovenske klubske odre.
Izola.info > Družba > Fotoreportaža Hangar
Torek, 16. Oktober 2012
Oktoberfest v Hangarju v znamenju rock`n`rolla
V izolskem Hangarju so za oktobrsko dogajanje poskrbeli z nizom koncertov pod skupnim imenom Hangar Oktoberfest. Na uvodnem večeru sta se predstavili zasedbi Still Out in Su-Shine, v soboto pa smo prisluhnili koncertu izolske skupine Stiglitz in obalne zasedbe Toxine.
Izola.info > Družba > Fotoreportaža Hangar | Galerija Apeiron
Sreda, 8. Avgust 2012
Koncertna glasba v Hangarju ostaja
Izolski lokal Hangar z začetkom meseca avgusta deluje v novi zasedbi, kot vse kaže, pa bodo tudi novi najemniki lokala dobro skrbeli za popestritev dogajanja v Izoli. V naši fotoreportaži vam predstavljamo zadnje dejanje »starega Hangarja« - glasbeni festival »Izola mjuzik fest«, ki se je odvijal konec julija, v soboto pa smo obiskali koncert skupine Matej Kužel Standards trio, ki je v Hangarju otvorila sklop avgustovskih prireditev »Mesec Jazza«.
Izola.info > Družba > Fotoreportaža Hangar | Dance Mamblita
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]