nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis

Arrigoni

Četrtek, 24. Marec 2016
Laibach 26. junija v Izoli
26. junija se bodo Laibach v sklopu najnovejše turneje Naše pesmi, vaše sanje 2016 ustavili tudi v izolskem Arrigoniju. Laibach so se na turnejo po “okupirani Evropi” prvič odpravili leta 1983, še v času hladne vojne, ko so meje in zidovi med državami še obstajale.
Primorske novice > Družba Arrigoni
Četrtek, 10. September 2015
Kako se materializirati na dveh odrih?
Konec tedna bodo na številnih primorskih manjših in večjih glasbenih prizoriščih odre ponovno zasedli mehki, trši in najtrši rockerji. Eden najglasnejših dogodkov bo gotovo jutrišnji 2. Bunkerfest v izolskem Arrigoniju, kjer žanrsko raznolikost dokazuje dejstvo, da si bosta oder izmenjali skupini Zmelkoow in Noctiferia.
Primorske novice > Družba Arrigoni
Ponedeljek, 30. Junij 2014
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih
Na predvečer dneva državnosti je Drago Mislej - Mef na legendarnem izolskem prizorišču v Arrigoniju, ob pisani podpori številnih glasbenih gostov predstavil svoj tretji album »Najboljša leta«, ki je v navezi z zasedbo NOB luč sveta ugledal v preteklem letu.
Izola.info > Družba > Fotoreportaža Drago Mislej - Mef | Arrigoni
Torek, 25. Marec 2014
Izolski balinarji varni pred dežjem in soncem
V petek je potekalo uradno odprtje prenovljenega balinišča Balinarskega športnega društva Jadran v Arrigoniju. Po prenovljenem mestnem stadionu in sanaciji strehe športne dvorane na Kraški ulici je Občina Izola pred kratkim izpeljala še projekt nadkritja balinišča v parku Arrigoni.
Izola.info > Družba Arrigoni
Sreda, 4. September 2013
Adria Blues doživel obalno premiero v Arrigoniju
Po odlično obiskanih poletnih projekcijah v letnem kinu Arrigoni, je v soboto CKŠP Izola, v okviru 10. obletnice delovanja Art kina Odeon, priredil obalno premiero filma »Adria blues«. Koprodukcijski film je delo režiserja Miroslava Mandića, ki je film pred kratkim predstavil tudi na Sarajevskem filmskem festivalu, v Izoli pa je po projekciji spregovoril o nastanku in ideji za svoj zadnji celovečerec.
Izola.info > Družba > Fotoreportaža Arrigoni
Torek, 27. Avgust 2013
Letni kino Arrigoni gosti obalno premiero filma Adria blues
V izolskem letnem kinu Arrigoni Izola bodo v soboto, 31. avgusta ob 20.30 predvajali najnovejši film režiserja Miroslava Mandića, »Adria blues«. Obalne premiere se bodo udeležil tudi režiser filma ter nekateri igralci. Projekciji bo sledil pogovor z režiserjem, ki se je pravkar vrnil s predstavitve filma na Sarajevskem filmskem festivalu.
Izola.info > Kultura Kino Odeon | Arrigoni
Četrtek, 22. Avgust 2013
Fantazijski svet na sejmu Animé
Letni kino Arrigoni se je v nedeljo spremenil v fantazijski prostor, v katerem so liki iz animiranih filmov in stripov dobili človeško podobo. Društvo Animov, ki združuje ljubitelje animiranih filmov, stripov in družabnih iger, je pripravilo pisani sejem vsega naštetega.
Primorske novice > Družba Društvo Animov | Arrigoni
Ponedeljek, 12. Avgust 2013
Avgust ponuja filmska doživetja v letnem kinu Arrigoni
Tudi za letošnje poletje je izolski Kino Odeon v Arrigoniju pripravil nekaj filmskih projekcij na odprtem. Prvi film »Marley« se je odvrtel že v petek, sledili pa mu bodo še trije filmi, ki so bili med nagrajenci lanskega Festivala slovenskega filma. Vse projekcije so za obiskovalce brezplačne.
Izola.info > Družba Arrigoni | Kino Odeon
Ponedeljek, 18. Junij 2012
Partibrejkers spravili v delirij izolski Arrigoni
V organizaciji navijaške skupine Ribari je sobotni večer v letnem kinu Arrigoni ponudil pestro koncertno dogajanje, saj so se v toku večera na velikem odru zvrstile številne glasbene skupine. Višek je bil seveda nastop glasbenikov iz legendarne beograjske zasedbe Partibrejkers, ki so tudi tokrat pokazali, kako se stvarem v pristnem rock'n'rollu streže.
Izola.info > Družba > Fotoreportaža Arrigoni | Ribari Izola
Sreda, 13. Junij 2012
V soboto z Ribari in Partibrejkers v Arrigoniju
V letnem kinu Arrigoni bo to soboto (16. junija) živahno. V organizaciji izolskih »Ribarov« bodo namreč na koncertu v enem izmed najlepših koncertnih prireditvenih prostorov na Obali, poleg legendarne beograjske zasedbe »Partibrejkers«, nastopile še izvrstne domače glasbene skupine Implosia, Dance Mamblita in Second Chance Blown.
Izola.info > Družba Arrigoni | Ribari Izola | Implosia | Dance Mamblita
Četrtek, 31. Maj 2012
Izolani pomagamo mladi družini z žalostno zgodbo
V nedeljo, 27. maja je v izolskem Arrigoniju potekala humanitarna prireditev »Svet smo ljudje«, na pobudo Društva prijateljev mladine Izola, v sodelovanju z društvom Dream iz Ljubljane. Izkupiček humanitarne prireditvev okviru akcije »Izolani pomagamo« je bil namenjen mamici samohranilki iz Izole, ki ji grozi deložacija, na prireditvi pa so sodelovali številni umetniki iz cele Slovenije, ki so se z veseljem odzvali povabilu.
Izola.info > Družba > Fotoreportaža DPM Izola | Arrigoni
Torek, 29. Maj 2012
Mladostni dan v Arrigoniju za pravšnjo mišelo dogajanja
Med množico prireditev, ki so v Izoli potekale pretekli konec tedna, se je datumskem obdobju primerno, vendarle našlo tudi nekaj za mlade. V izolskem Klubu študentov in dijakov so v Arrigoniju pripravili celodnevno prireditev »Mladostni dan«, ki je čez dan ponujala pestro paleto različnih aktivnosti, zvečer pa so ob koncertih nastopajočih prišli na svoj račun tudi ostali, ki so čez dan zgolj počivali.
Izola.info > Družba > Fotoreportaža KIŠD | Arrigoni
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]