nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis

Center za kulturo, šport in prireditve Izola

Torek, 19. April 2016
“Preveč je bilo komedij in premalo dram”
Zvonka Radojevič, nova direktorica izolskega Centra za kulturo, šport in prireditve (CKŠP), zagotovo obvlada kulturo in prireditve. Čeprav ji je predhodnik Boris Kobal posle predal pred manj kot dvema tednoma, ima novo strategijo centra že povsem razdelano. “Program bomo prilagodili občinstvu, pa ne samo izolskemu, temveč istrskemu, in vključili tudi najmlajše,” napoveduje.
Primorske novice > Družba CKŠP Izola
Petek, 1. April 2016
Zvonka Radojevič potrjena za direktorico CKŠP
Izolski občinski svet je danes soglasno potrdil Zvonko Radojevič za novo direktorico Centra za kulturo, šport in prireditve (CKŠP). Zvonko Radojevič so potrdili soglasno, prisotnih je bilo 22 od 23 svetnikov. Nihče ni imel nobenih pripomb, niti opozicijski svetniki. Zvonka Radojevič na seji ni bila prisotna, čeprav sta se njena predhodnika Boris Kobal in Andrej Bertok občinskemu svetu predstavila prav na takšen način.
Primorske novice > Družba CKŠP Izola
Petek, 1. April 2016
Izolski center za kulturo dobil direktorico
Izolski občinski svetniki so na četrtkovi redni seji za novo poslovno-programsko direktorico Centra za kulturo, šport in prireditve (CKŠP) Izola na podlagi javnega razpisa in predloga komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja imenovali Zvonko Radojevič. Ta bo zavod vodila za petletno obdobje.
Regional Obala > Družba CKŠP Izola
Sreda, 10. Februar 2016
Razpis za direktorja Centra za kulturo, šport in prireditve Izola
Občinska Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja je objavila razpis za poslovno - programskega direktorja javnega zavoda Center za kulturo, šport in prireditve Izola. Zavod kot v.d. direktorja trenutno vodi Boris Kobal.
Slovensko-morje > Družba CKŠP Izola
Četrtek, 12. Marec 2015
Na čelo izolskega CKŠP Boris Kobal
Izolski občinski svet je na današnji redni seji soglasno imenoval Borisa Kobala za vršilca dolžnosti poslovno-programskega direktorja javnega zavoda Center za kulturo, šport in prireditve Izola za obdobje največ enega leta. Kobal bo mandat natopil s prvim aprilom.
Primorske novice > Družba CKŠP Izola
Torek, 3. Marec 2015
Bo center vodil Kobal?
Čeprav so štirje od šestih kandidatov za direktorja Centra za kulturo, šport in prireditve (CKŠP) izpolnjevali razpisne pogoje, občinska komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja ni izbrala nobenega. Slišati pa je, da bo CKŠP dobil vršilca dolžnosti direktorja - znanega režiserja Borisa Kobala.
Primorske novice > Družba CKŠP Izola
Sreda, 21. Januar 2015
Sedem za direktorja centra
Na razpis za direktorja izolskega Centra za kulturo, šport in prireditve (CKŠP) se je prijavilo sedem kandidatov. Med njimi naj bi bili tudi režiser Boris Kobal, nekdanji direktor koprske Agrarie Bojan Frančeškin in vodja Mercatorjevega maloprodajnega območja Natalija Štimec.
Primorske novice > Družba CKŠP Izola
Torek, 2. December 2014
Kdo bo novi direktor izolskega CKŠP-ja?
Izolska občinska Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja je objavila razpis za poslovno-programskega direktorja javnega zavoda Center za kulturo, šport in prireditve Izola. Novi direktor bo nasledil Andreja Bertoka, ki je nedavno odstopil s položaja.
Regional Obala > Družba CKŠP Izola
Petek, 7. November 2014
Bertok zapušča CKŠP
Direktor izolskega Centra za kulturo, šport in prireditve (CKŠP) Andrej Bertok je v ponedeljek podal odstopno izjavo. Kot pojasnjuje, odstopa iz osebnih razlogov. CKŠP naj bi zapustil konec novembra. Andrej Bertok, ki bi mu mandat potekel šele konec septembra 2017, pravi, da odstopa iz osebnih razlogov. Ugibanja, ali temu botrujejo morebitni nesporazumi z županom Igorjem Kolencem, odločno zanika: “V teh dveh letih, kar vodim center, so bili odnosi z občino ter drugimi javnimi ustanovami in društvi, dobri.”
Primorske novice > Kultura CKŠP Izola
Torek, 30. September 2014
Začetek zbiranja prijav za 34. Martinov tek in pohod
34. Martinov tek in pohod 2014, ki ga organizira CKŠP Izola, bo letos potekal v nedeljo, 9. novembra. Na svoji spletni strani že zbirajo prijave za tradicionalno rekreativno prireditev, ki se je vsako leto udeleži veliko število tekačev iz cele Slovenije.
Izola.info > Šport CKŠP Izola
Sreda, 10. September 2014
Šola za šalo – gledališka šola za mlade
Center za kulturo, šport in prireditve Izola in Kosovelov dom Sežana, kulturni center Krasa, razpisujeta vpis v gledališko šolo za mlade v sezoni 2014-15 »ŠOLA ZA ŠALO«. Gledališko šolo bo vodil Boris Kobal, slovenski režiser, igralec in humorist.
Izola.info > Družba CKŠP Izola
Petek, 5. September 2014
Izola bo največje primorsko mesto
V Izoli se iztekajo priprave na proslavo Priključitev Primorske matični domovini. Organizatorja, Združenje borcev za vrednote NOB Izola in občina Izola, prihodnjo soboto, 13. septembra, pričakujeta 10.000 obiskovalcev. Program proslave, ki bo z kulturnim, športnim in gastronomskim delom povezala že 67. obletnico priključitve Primorske matični domovini, so sestavili v izolskem Centru za kulturo, šport in prireditve.
Primorske novice > Kultura CKŠP Izola
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]